NOVASOL

Hívjon minket: 30/224-1666
H. - P.: 9:00-17:00

Portugália, mint újdonság a NOVASOL kínálatában!

A NOVASOL nyaralóházak Portugália területén egy pihentető nyaralás tökéletes kiindulópontjai. Kínálatunkban újdonságként szerepelnek a portugáliai szállások, élvezze Ön is az ezen házak által nyújtott privát szférát. Ez a dél-európai ország két oldalról Spanyolországgal határos, míg másik két oldalán az Atlanti-óceán hullámzik. Ezenkívül rendkívüli látogatottságát és kiemelt turisztikai szerepét számos tényező indokolja. Az ország adottságai teszik tökéletes választássá, hiszen egy kellemes családi nyaraláshoz, vagy akár kihívásokkal és a sport különböző ágaival teletűzdelt szabadidő eltöltéshez is ideális terep. Különösen az óceáni partszakasz kedvez ezen lehetőségeknek. Az “Algarve” régió kiemelten alkalmas rá, hogy a mindennapi feszültségtől és stressztől megszabaduljon. A mediterrán életstílus mellett a helyi konyha is számtalan élményt rejt. Az éttermi paletta szerves részei a friss tengeri halak és a finom helyi borok, egyszerű, de ízletes falatok jellemzik.
Algarve homokos partja Olhao városánál kezdődik és egészen a spanyol határig húzódik. A varázslatos Ria Formosa lagúna szintén ezen a részen található, mely kis sziget csoportjából áll, és közvetlen összeköttetésben van a tengerrel. Ez a tájvédelmi körzet ritka állat- és növényfajoknak ad otthont, megóvva őket a kipusztulástól.
A NOVASOL nyaralóházai Portugália Algarve régiójában nagy számban megtalálhatók, csodálatos és luxus környezetet biztosítva vendégeinknek. Közülük több ingatlan saját medencével is rendelkezik. Egy ilyen nyaralóházból indulva tehát könnyedén felfedezheti ezt a paradicsomi környéket. A Pico hegység meghódítása után hihetetlen panorámában gyönyörködhetünk. A környéken egyszerűen bérelhet autót, hogy a nehezen elérhető helyeket is felfedezze.
A terület másik attrakciója a “Praia da Rocha”, jelentése a sziklák strandja. Ezen a partszakaszon akár 30 méter magas sziklákkal is találkozhatunk, erős kontrasztot alkotva a parti homokkal és az Atlanti-óceánnal. A helyi specialitások közül érdemes megkóstolni a “Bica” nevű presszó kávét, melyet a kisebb falvak piacain talál, így például Aljezur-ban.
Ha a főváros, Lisszabon környékét szeretné megismerni, szintén nem fog csalódni. Számos látnivalóval és helyi különlegességgel várja látogatóit. Foglaljon mielőbb NOVASOL nyaralóházat Portugáliában!