NOVASOL

Hívjon minket: 30/224-1666
H. - P.: 9:00-17:00

Magyarország a változatos attrakciók országa

Az Európa leghosszabb folyói közé tartozó Duna partján számos település található, többek között a főváros, Budapest is. A főváros modern, ugyanakkor történelmi belvárosa rengeteg izgalmas felfedeznivalót rejt. Az 1900-ban készült Parlament épülete szintén közvetlenül a folyó partján helyezkedik el. Az építészet egyik mesterműve ez, mely mai is sokakat ámulatba ejt. A város nevezetességei közé tartozik az Operaház, a Budai Várnegyed, és a Nemzeti Színház is. A városi forgatag és a számos, változatos étterem megér egy próbát. A hagyományos magyar konyha ételei mellett a nemzetközi konyha minden szereplője képviseleteti magát. Belvárosi NOVASOL apartmanból akár gyalogosan, vagy a HOP-ON HOP-OFF busszal indulva fedezze fel magának a várost. Szánjon rá időt, hogy egy hangulatos kávézóban, vagy egy napsütötte parkban leülve magába szívja a város lüktetését. A gyógyfürdők egész sorából válogathat, melyet budapesti tartózkodásuk során a világsztárok is szívesen meglátogatnak. Az éjszakai élet új és meghatározó szereplői az ún. Romkocsmák, fedezze fel egyediségüket!
Magyarország nyugati felén található a Balaton, mely egy vízparti nyaraláshoz minden szükséges feltételt biztosít. Változatos strandjai és kiváló vízminősége csobbanásra csábítanak. A hosszantartó jó időnek köszönehtően akár júniustól szeptemberig élvezheti a strandolás örömeit. A part közelében olyan belföldi nyaralóházakat talál, melyek minden igényt kielégítenek, így egy családi nyaralás akár háziállattal is megvalósítható a NOVASOL kínálatából. Kellemes sétatávolságra biztosan talál néhány éttermet, ahol a hamisítatlan gulyást, a halászlevet, a lángost vagy egy jó pörköltet fogyaszthat, ízletes helyi borokkal kísérve.
Magyarország szinte minden tájegységén talál NOVASOL apartmant vagy nyaralót, ahol családjával, barátaival kellemesen és emlékezetesen tölteheti az időt.  A turisztikai régiókban, nagyobb fürdőhelyeken, vagy azok közvetlen közelében biztosan talál NOVASOL nyaralót, mely belföldi üdüléséhez alkalmas lehet. Legyen az egy kis apartman, medencés nyaralóház, vagy luxus minőségű villa, kínálatunkban megtalálja. Foglaljon még ma NOVASOL üdülést magának!