NOVASOL

Hívjon minket: 30/224-1666
H. - P.: 9:00-17:00

Itália és a “Dolce Vita”!

Olaszország a tökéletes úticél nyaralásához, ahol olaszországi házak, apartmanok és villák széles választékából csemegézhet, az egyszerű kategóriától a luxus színvonalig. A NOVASOL mindegyik kategóriában kínál magánszállásokat, legyen az tengerparti nyaralóház, vidéki kúria Toszkánában, vagy éppen nagyvárosi apartman Rómában vagy Velencében. Olasz NOVASOL nyaralóházban tölteni szabadságát olyan egyedi és különleges élményt nyújt, melyet bárki szívesen megismételne, akár a történelmi és művészeti értékek felfedezésére indul, akár valamely kellemes homokos tengerparton heveri ki a mindennapok fáradalmait, vagy az Alpok hegyeinek meghódítására készül. Olaszországban mindenki megtalálja a számára kedves terepet és kikapcsolódást.
A finom borairól és kitűnő konyhájáról méltán híres Toszkána jellegzetes NOVASOL nyaralóházakon és villákon kívül a nyugalom és pihenés tökéletes élményét nyújtja. A tengerparton egy hangulatos kávé vagy íncsiklandó ételek mellett üldögélve csodálhatja a tenger látványát és a távolban eltűnő horizontot.
Apulia szintén a leglátogatottabb vidékek közé tartozik. A régió történelmi épületei speciális kövekből épültek, melyet ’Trulo‘-nak hívnak. Az idilli, bámulatba ejtő színektől eláll az ember lélegzete. A víz alatti világ az úszókat és búvárokat kápráztatja el. A kimerítő úszás után pedig a számos kis öböl egyikében lelhet menedéket.
Velence és környéke talán az egyik legismertebb és leglátogatottabb olasz régió. A múlttal és művészettel átitatott falak közt, a szűk kis utcácskákon sétálni, egy gondolán ringatózva a csatornák világát és a vízre épült várost felfedezni, a Sóhajok Hídján rövid időre megállni és átsétálni életünk egyik legromantikusabb élménye lehet. A Velencei Karneválra minden évben hatalmas tömegek látogatnak el, hogy részt vegyenek az egyedülálló eseményen. Ön se hagyja ki!
Róma, az örök város látnivalói között megérint a múlt. Az Amfiteátrum, a Kolosszeum, a Pantheon a hét minden napján látogathatók, ne hagyja ki! Természetesen rengeteg felfedeznivaló várja Nápolyban, Turinban, Firenzében, Milánóban, Pisában… és a sor szinte végtelen. Az olasz kávé és fagyi szinte kötelező !